Το σύγχρονο τεχνολογικό κέντρο


English

 
 

Fyes


Τώρα μπορείτε να αφήσετε τις φροντίδες της κατοικίας σας στο FYES. Ένα προηγμένο σύστημα αυτοματισμού υψηλής ευφυίας που σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο του χώρου σας. Η πιο άρτια και προηγμένη λύση στη σύγχρονη ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Ένα μοναδικό προϊόν, αποτέλεσμα μακροχρόνιας επιστημονικής έρευνας που εξασφαλίζει ευκολία, άνεση, οικονομία, ασφάλεια και προστασία. Μία νέα αντίληψη για την ποιότητα ζωής στο σπίτι που επιτρέπει τον έλεγχο του χώρου σας, από τον καναπέ σας ή και από την άλλη άκρη του κόσμου.

Τα συστήματα FYES σχεδιάζονται ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή. Οι συνεργάτες μας εξετάζουν και αποφασίζουν, από κοινού με τον ιδιοκτήτη, για το επίπεδο ελέγχου, την οργάνωση των εντολών και τα σενάρια ανταπόκρισης του ΕΥΦΥΟΥΣ συστήματος.

Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα και γρήγορα, αφού το σύστημα χρησιμοποιεί  (με μικρές τροποποιήσεις) τη συμβατική δομή των ηλεκτρολογικών καλωδιώσεων. Έτσι τα συστήματα FYES μπορούν να εγκατασταθούν, εύκολα και γρήγορα, σε νέα κτήρια κατά τη διάρκεια της κατασκευής τους αλλά και σε υπάρχοντα κτήρια, στη διάρκεια ανακαίνισης.

Τα συστήματα FYES προορίζονται για κάθε ιδιωτικό, δημόσιο και επαγγελματικό χώρο. Αποτελούν την ιδανική λύση στις σύγχρονες ανάγκες διαβίωσης.

Ανακαλύψτε το νέο τρόπο ζωής με το ΕΥΦΥΕΣ σύστημα.

 
     
Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες
    Φωτοβολταϊκά
    Δομημένη
Καλωδίωση
    Τηλεφωνικά
Κέντρα
    Αυτοματισμοί
Κατοικιών
    Αντικεραυνική Προστασία
    Πυρασφάλεια
       
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες