Το σύγχρονο τεχνολογικό κέντρο


English

 
 

HAI

HAIΗ επιχείρηση μας είναι η μοναδική στην Ελλάδα που είναι εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης της HAI. Η HAI είναι Νο 1 σε πωλήσεις στην Αμερική.

Η ιδέα πίσω από το πίνακα της ΗΑΙ είναι ότι αντικαθιστά τον κλασικό πίνακα συναγερμού. Ταυτόχρονα μπορεί να διασυνδεθεί με ένα πλήθος από περιφερειακές συσκευές. Μπορεί να ελέγξει το φωτισμό του σπιτιού μέσα από ένα πλήθος πρωτόκολλα. Οι εγκαταστάσεις που κάνουμε αυτή την περίοδο στηρίζονται στο ανοικτό πρωτόκολλο Χ10. Αναμένεται μέσα στο 2009 να αντικατασταθεί από το βελτιωμένο επίσης φερέσυχνο πρωτόκολλο UPB. Ελέγχει τη θέρμανση μέσω θερμοστατών του συστήματος. Ελέγχει το πολυζωνικό σύστημα ήχου του σπιτιού. Το θερμοσίφωνο. Έχει οθόνες ασπρόμαυρες, έγχρωμες και ασύρματες. Μπορεί να επικοινωνήσει μέσα από το τηλέφωνο και από το internet. Διαθέτει λογισμικό για windows, windows media center ,windows mobile, i phone κ.α. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος είναι ότι δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να νεκρώσει τη λειτουργία του σπιτιού. Ακόμα και η απόλυτη καταστροφή του πίνακα δεν επηρεάζει τη λειτουργία του φωτισμού. Η επιχείρηση μας εγκαθιστά το σύστημα από το 2004 με απόλυτη επιτυχία.

 
     
Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες
    Φωτοβολταϊκά
    Δομημένη
Καλωδίωση
    Τηλεφωνικά
Κέντρα
    Αυτοματισμοί
Κατοικιών
    Αντικεραυνική Προστασία
    Πυρασφάλεια
       
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες